Interim communicatie

Krijgt uw communicatieafdeling er nòg een project bij, maar heeft u geen medewerkers meer beschikbaar voor communicatieondersteuning? Of zoekt u iemand die u tijdelijk uit de brand kan helpen bij bijvoorbeeld webteksten, het maken van een nieuwsbrief of meedenkt over uw communicatieactiviteiten? Ik help u graag. Door mijn jarenlange ervaring als communicatieprofessional ben ik snel inzetbaar en kan ik mij de materie van uw organisatie snel eigen maken. Dit scheelt u tijd en geld!

Tijdelijke ondersteuning voor uw communicatieafdeling
Zit uw communicatieafdeling in een hectische periode en heeft u tijdelijk extra handjes nodig? Iemand die deskundig en pragmatisch is, zelfstandig werkt en snel haar weg weet te vinden in uw organisatie of afdeling. Die u ontzorgt bij de communicatie rond een project en gemakkelijk goede teksten schrijft. Als (interim) communicatieadviseur en/of freelance tekstschrijver help ik u uit de brand.

Advisering en/of uitvoering voor uw instelling, stichting of vereniging
U heeft geen communicatieprofessional in dienst, maar wel behoefte aan communicatieadvies of iemand die communicatieactiviteiten voor u kan uitvoeren. Ik geef u pragmatisch en deskundig advies en voer slim en effectief de uitvoering van de activiteiten uit. Zelfstandig, maar altijd in goed overleg.

Advies & uitvoering communicatie voor zelfstandig ondernemers
Als zelfstandig ondernemer heeft u vast wel eens meegemaakt dat alles tegelijk komt. En dat u dan wel alle ballen in de lucht wilt houden, maar dat het dan ook erg fijn zou zijn als u een deel van uw communicatiewerkzaamheden kunt uitbesteden. Met mijn jarenlange ervaring kan u hierbij snel en vakkundig helpen, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan uitleg. Zodat u zich kunt concentreren op uw klus, en ik u met het communicatiedeel ontzorg.

Bel of mail
Wilt u graag weten hoe ik u van dienst kan zijn of wilt u meer van me weten? Bel of mail me dan!